В момента сайтът и описаните дейности в него са неактивни.

Климент Робев

Не губи пари, когато купуваш или продаваш имот.

Недвижими имоти - Климент Робев

Недвижими имоти

Пазарът на недвижими имоти е особено динамичен, отчитайки рекорден брой сделки през последните тримесечия. Това, в допълнение с бързо нарастващите цени на имотите, както и с многото порочни и некоректни практики в бранша, създават предпоставки за грешни решения, водещи до загуба на време, пари и нерви. В този сайт ще намерите всичко необходимо относно факторите, определящи търсенето и предлагането на жилищни имоти, както и най-важните тенденции на този пазар.

Тук ще откриете неподправени официални данни, подробни анализи, статистика и професионални съвети за състоянието на жилищния пазар в България от мен – Климент Робев.

Запознай се с фактите

Целта на този сайт е да даде информация относно състоянието на жилищния пазар в големите градове в България. Идеята е наличната информация да запознае потенциалните купувачи и продавачи относно факторите, определящи търсенето и предлагането, както и тенденциите в тяхното изменение. Смисълът е всеки, който иска да купи или продаде жилищен имот предварително да бъде максимално подготвен, взимайки информирано решение дали сега е точният момент за това!

Не губи пари

Рано или късно на всеки човек му се налага да купува, продава, отдава или наема недвижим имот. На днешния пазар, вероятно не би било проблем всеки самостоятелно да се справи с тази задача, но въпросът е на каква цена. Ето защо е много лесно човек да се подведе по идеята, че ще спести пари, когато се лиши от услугите на личен брокер, но практиката показва точно обратното. Над 2/3 от сделките за недвижими имоти, направени без посредник са губещи, поради не добре договорени условия, документални или технически пропуски. Спестете време, нерви и пари и се доверете на почтен, отдаден и добър специалист, който ще направи най-добрата сделка за Вас. А и между другото, Вие не наемате един брокер, а цял професионален екип!

Добрият брокер знае
истинската цена на имота

Научи фактите

Запиши се

Попълнете формата долу и заявете датата и часа, в която ще Ви е най-удобно да се свържа с Вас за безплатна консултация. 

Запишете час за безплатна консултация

Свържи се с мен

KR logo svgRK