Довери се на фактите

Тук ще намерите подробна информация, статистика и анализи за състоянието на пазара на жилища в България.

Смисълът е всеки, който иска да купи или продаде жилищен имот предварително да бъде максимално подготвен, взимайки информирано решение дали сега е точният момент за това!

Всички статии

Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в София за второто тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 4.8%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 8.8%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в Пловдив за първото тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 6.8%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 17.6%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти във Варна за второто тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 7.9%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 20.3%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в Бургас за второто тримесечие на настоящата година са отчели спад от 1%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 12.7%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в Русе за второто тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 1.3%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 2.1%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в Стара загора за второто тримесечие на настоящата година са отчели спадот 2.2%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 7.2%, спрямо годино по-рано.

Свържи се с мен