Довери се на фактите

Тук ще намерите подробна информация, статистика и анализи за състоянието на пазара на жилища в България.

Смисълът е всеки, който иска да купи или продаде жилищен имот предварително да бъде максимално подготвен, взимайки информирано решение дали сега е точният момент за това!

Всички статии

Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в Стара загора за второто тримесечие на настоящата година са отчели спадот 2.2%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 7.2%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в Стара Загора за първото тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 1.9%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 16.4%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в Русе за първото тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 7.6%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 10.8%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в Бургас за първото тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 7.3%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 19.5%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти във Варна за първото тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 2.1%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 11.1%, спрямо годино по-рано.
Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в Пловдив за първото тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 3.9%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 9.6%, спрямо годино по-рано.

Свържи се с мен